Hullerweg 137 8071RN Nunspeet mail@veluwevespatours.nl 0341-256266

Veluwe Vespa Tours

Beleef de Veluwe op een Italiaanse Vespa!

Meer

Bekijk hier onze veelgestelde vragen, onze voorwaarden en de extra mogelijkheden tijdens de huur van onze Vespa’s!

Covid-19 regels

Algemeen 

Ook voor 2021 houden wij de Covid-19 regels aan zoals vermeld op de site van de RIVM aan.
Onze scooters kunnen aan 1 of 2 personen worden verhuurd. Bij meerdere personen niet afkomstig uit 1 huishouden gelden aangepaste regels bij de instructie.

Uiteraard blijf je thuis bij verkoudheidsklachten. Je houdt altijd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar en anderen.

De regels
Boek online, bij het online boeken ga je akkoord met de door ons opgestelde regels mbt het Covid-19 regels en verklaar je je te houden aan de geldende RIVM regels.

Geef de gewenste starttijd op tijdens het reserveren, in de bevestigingsmail van de reservering zullen wij de starttijd bevestigen (let op, de bevestigde startijd kan planning technisch afwijken van de gewenste starttijd) het is zaak om op de aangegeven tijd aanwezig te zijn.

Je kunt bij ons op het terrein parkeren.

Er bestaat geen mogelijkheid voor een uitgebreide instructie. We willen het contact tot een minimum beperken, we vragen dan ook om alleen te gaan rijden als er al enige rijervaring op een scooter of brommer is. Er zal na de korte instructie bekeken worden of uw rijvaardigheden voldoende zijn. Wij houden ons dan ook het recht voor om de reservering te annuleren bij onvoldoende gebleken rijvaardigheid.

Bij grote groepen vragen wij de bijrijders bij de auto te blijven totdat betaling en instructie zijn gedaan. Ook zal de rest van de groep gevraagd worden zich te splitsen in 2 groepjes die apart de instructie krijgen. 

Scooter wordt schoon aangeleverd.

Voor vertrek kunt u de sleutels, handvaten en het zadel desinfecteren met de daarvoor aanwezige middelen.

Houd ook tijdens het scooter rijden ruimte en afstand tot elkaar en andere weggebruikers.

Voor en na de rit kunt u bij ons gebruik maken van ons toilet, we zullen deze regelmatig reinigen en vragen ook aan u om deze na gebruik met de aanwezige middelen te reinigen.

Als er wijzigingen in de Noodverordening Covid 19 zijn, dan moeten wij deze ook doorvoeren.