Hullerweg 137 8071RN Nunspeet mail@veluwevespatours.nl 0341-256266

Veluwe Vespa Tours

Beleef de Veluwe op een Italiaanse Vespa!

Partners

Veluwe Vespa Tours werkt samen met een aantal bedrijven in de regio of heeft goede ervaringen met onderstaande bedrijven.

Froyo & Limburgia

 

Genieten van een heerlijke kop koffie met een puntje vlaai of andere lekkernij. Daar gaan we voor bij Froyo & Limburgia. Kom eens langs om te genieten…

U kunt uw vlaaien ook online bestellen via Limburgia. U kunt de bestelling afhalen op een tijdstip dat het u uitkomt, al vanaf 06.30 uur ’s ochtends

 

Frida’s Theetuin

 

Een gezellige theetuin in het buitengebied van Nunspeet gelegen tussen het centrum en het Veluwemeer.
Er komen verschillende fiets, wandel en scooterroute’s dicht bij ons langs. U gaat het landweggetje op en komt op een heerlijk plekje waar u nog echt de stilte hoort en kunt genieten van de rust en de vogeltjes die voor u zingen.
Genieten met de blote voeten in het gras van een heerlijk kopje thee of koffie met wat lekkers uit eigen keuken.

 

Nostalgico

 

Nostalgico is uw partner voor uniek vervoer. Nostalgisch en authentiek. Samen met u stellen wij een selectie voertuigen voor of voeren een zoekopdracht uit naar uw ultieme vervoersmiddel voor event of heugelijk feit, binnen ons netwerk van prive-verzamelaars.

Naast deze persoonlijke aanpak in de zoektocht naar een vervoersmiddel, verzorgt Nostalgico graag uw event of gecombineerde activiteit. Op basis van uw wensen kan Nostalgico u een programma bieden. Denk bijvoorbeeld aan een toerrit in een klassieker, gecombineerd met een culturele activiteit, stadsbezoek en diner in stijl!

Nostalgico is ook uw partner voor zakelijk vervoer of deelname aan evenementen. Graag stellen wij onze voertuigen aan u ter beschikking, of organiseren voor u een leuke bedrijfsactiviteit.

 

Campaya

 

Op zoek naar een vakantiehuis of accommodatie? Bij Campaya ga je het vinden!!!

Met Campaya.nl is het beter dan ooit om een zomerhuis of vakantie accommodatie te vinden voor je volgende vakantie. Wij hebben de volledige selectie verzameld van een zeer groot aantal verhuurbedrijven, zodanig dat u zelf tijd bespaart met het zoeken over het hele internet. Dat doet onze zoekmachine gemakkelijk en snel voor u.

Wij hebben meer dan 4.606 zomerhuizen in Holland en over 110.000 vakantieaccommodaties over de hele wereld.

Een Vespa tour combineren met een verblijf op de Veluwe, klik hier voor een keuze in vakantiewoningen in Gelderland.