Hullerweg 137 8071RN Nunspeet mail@veluwevespatours.nl 0341-256266

Veluwe Vespa Tours

Beleef de Veluwe op een Italiaanse Vespa!

Partners & andere leuke uitjes

Veluwe Vespa Tours werkt samen met een aantal bedrijven in de regio of heeft goede ervaringen met onderstaande bedrijven.

Frida’s Theetuin

Vespa huren - Frida's Theetuin

Een gezellige theetuin in het buitengebied van Nunspeet gelegen tussen het centrum en het Veluwemeer.
Er komen verschillende fiets, wandel en scooterroute’s dicht bij ons langs. U gaat het landweggetje op en komt op een heerlijk plekje waar u nog echt de stilte hoort en kunt genieten van de rust en de vogeltjes die voor u zingen.
Genieten met de blote voeten in het gras van een heerlijk kopje thee of koffie met wat lekkers uit eigen keuken.

Bierbrouwerij de Uddelaer

Vespa huren - Veluwse bos en heide

Uddelaer, voor een moment van aandacht.
Met de huisvesting in het Koetshuis van landgoed Staverden beschikt Bierbrouwerij De Uddelaer over een unieke ambiance. Gastvrijheid en kwaliteit gaan hier hand in hand. De traditie van bierbrouwen vormt een prachtige combinatie met de rijke historie van het Kasteel.

Het Koetshuis is ingericht als ‘brewpub’. Hier ben je getuige van brouwers activiteiten en geniet je tegelijkertijd van de resultaten. Naast zes vaste Uddelaer speciaalbieren, staan er regelmatig ‘eenmalig gebrouwen’ bieren op de kaart. Gebrouwen volgens eigen recept. Bieren die de aandacht verdienen.
De brewpub is de ideale lokatie voor uw trouwerij, verjaardag, bedrijfsborrel, jaarvergadering, (nieuwjaars)receptie, jubileum, ondernemersvereniging bijeenkomst enz.

Voor het exclusief gebruik maken van de locatie Koetshuis en Uddelaer brewpub, neem contact op via info@uddelaer.nl of ga langs voor een afspraak.

Noyr tiny house

NOYR – van het Franse ‘noir’ – is een tiny house voor 2 personen op de Veluwe.  Vanaf 2021 open voor iedereen die een fijn plekje zoekt om te genieten van het mooie Nederland. Niet alleen buiten stap je zo het bos in, ook binnen ben je dankzij de grote ramen één met de natuur. Een uniek design, en van alle gemakken. voorzien. Get cosy, geniet van de omgeving en geniet van elkaar.