Hullerweg 137 8071RN Nunspeet mail@veluwevespatours.nl 0341-256266

Veluwe Vespa Tours

Beleef de Veluwe op een Italiaanse Vespa!

Reserveren

Openingstijden:

Wintermaanden december, januari en februari gesloten.

Wij verhuren onze scooters met inachtneming van de geldende Covid maatregelen. We behouden het voorrecht om reeds geplaatste reserveringen eenzijdig te annuleren mocht de situatie daarom vragen. Wij vinden dit de juiste handelswijze voor ons en ons gezin/familie maar ook voor u als gast van Veluwe Vespa Tours.

 • Covid 19: CHECK DE COVID 19 REGELS
 • Huren per uur (minimaal 2uur) alleen mogelijk indien beschikbaar, reservering hiervoor in vakantieperiodes en op zaterdag niet mogelijk.
 • Elettrica; de huurprijs is incl. verbruikte energie (geen brandstofkosten), voor deze scooter zijn er eventueel andere routes aanwezig.
 • Na uw reservering ontvangt u direct een mail met daarin de gemaakte reservering, LET OP dit is geen bevestiging van de reservering, Ontvangt u deze mail niet binnen enkele minuten dan heeft u waarschijnlijk het reserveringsformulier niet juist ingevuld.
 • Reservering is pas definitief als u een antwoord via e-mail van ons heeft gehad!
 • Geen email ontvangen? Het is mogelijk dat onze email niet langs uw spamfilter is gekomen. Controleer in dit geval uw ongewenste email map.
 • Bij reserveringen van 3 Vespa’s of meer dient u een aanbetaling van 25% van het huur bedrag te voldoen binnen 7 dagen, na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief.

Reserveringen voor speciale gelegenheden (bijvoorbeeld: fotoshoots, bruiloften, combinaties met andere activiteit) kunnen lang van te voren gemaakt worden. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op.

Om de beleving van de Carver te ervaren klik hier om naar de reserveringspagina te gaan.

  1 Vespa Elettrica2 Vespa's Elettrica3 Vespa's Elettrica1 Vespa Primavera/Sprint2 Vespa's Primavera/Sprint3 Vespa's Primavera/Sprint3 Vespa's Elettrica + 1 Vespa Primavera/Sprint3 Vespa's Elettrica + 2 Vespa's Primavera/Sprint3 Vespa's Elettrica + 3 Vespa's Primavera/Sprint
  Hierbij verklaren wij dat wij ons zullen houden aan de Covid 19 regels zoals opgesteld op de site en de geldende RIVM regels.

  Kinderzitje (3 t/m 6 jaar)Lege picknickmaand

  Ik ga akkoord met de voorwaarden en de privacy verklaring van Veluwe Vespa Tours