Hullerweg 137 8071RN Nunspeet mail@veluwevespatours.nl 0341-256266

Veluwe Vespa Tours

Beleef de Veluwe op een Italiaanse Vespa!

Reserveren

Vanaf april tot november op vrijdag en zaterdag geopend. Dinsdag, woensdag en donderdag alleen met reservering. Zondag en maandag gesloten.

Nav de persconferentie van 3 november, waar verzwaarde Corona maatregelen zijn aangekondigd, hebben wij besloten om ons bedrijf per direct te sluiten en onze wintersluiting te gaan houden.
Wij vinden dit de juiste beslissing voor ons en ons gezin/familie maar ook voor u als gast van Veluwe Vespa Tours.
Hopelijk mogen we u volgend jaar in goede gezondheid ontvangen.

 • Covid 19: Grote groepen kunnen wij op dit moment niet ontvangen.
 • Covid 19: CHECK DE COVID 19 REGELS OP DE HOMEPAGINA.
 • Huren per uur (minimaal 2uur) alleen mogelijk indien beschikbaar, reservering hiervoor in vakantieperiodes en op zaterdag niet mogelijk.
 • Elettrica; max. 2 personen, de huurprijs is incl. verbruikte energie (geen brandstofkosten), voor deze scooter zijn er eventueel andere routes aanwezig.
 • Picknickmand: op aanvraag
 • Na uw reservering ontvangt u direct een mail met daarin de gemaakte reservering, LET OP dit is geen bevestiging van de reservering, Ontvangt u deze mail niet binnen enkele minuten dan heeft u waarschijnlijk het reseveringsformulier niet juist ingevuld.
 • Reservering is pas definitief als u een antwoord via e-mail van ons heeft gehad!
 • Geen email ontvangen? Het is mogelijk dat onze email niet langs uw spamfilter is gekomen. Controleer in dit geval uw ongewenste email map.
 • Bij reserveringen van 3 Vespa’s of meer dient u een aanbetaling van 25% van het huur bedrag te voldoen binnen 7 dagen, na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief.

Reserveringen voor speciale gelegenheden (bijvoorbeeld: fotoshoots, bruiloften, combinaties met andere activiteit) kunnen lang van te voren gemaakt worden. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact op.
  1x Elettrica1 Vespa2 Vespa's3 Vespa's4 Vespa's5 Vespa's6 Vespa's7 Vespa's7 Vespa's + Elettrica


  Hierbij verklaren wij dat wij ons zullen houden aan de Covid 19 regels zoals opgesteld op de homepagina en de geldende RIVM regels.


  Picknickmand
  Pizza bakken
  Kinderzitje (3 t/m 6 jaar)

  Ik ga akkoord met de voorwaarden en de privacy verklaring van Veluwe Vespa Tours