Renswoudsestraatweg 40 6741MG Lunteren info@veluwevespatours.nl 06-11824416

Veluwe Vespa Tours

Beleef de Veluwe op een Italiaanse Vespa!

Route extra’s

Puzzeltocht

Dit is een leuke en actieve manier van een route rijden. Onderweg zijn er een aantal vragen te beantwoorden aan de hand van de omgeving. Voor €10 p.p. hebt u de hele rit een puzzel in uw bezit! En dat is nog niet alles:  lever uw antwoorden in en maak kans op een prijs! Zie onderaan deze pagina.

Picknickmand (vanaf 4 personen)

Deze kunt u bij elke route krijgen. Kies uw eigen plekje om het meegekregen lekkers op te eten! De picknickmand bestaat uit een heerlijk belegde bagel, een belegde baquette, een flesje vruchtensap, een snoepcomponent en uiteraard koffie of thee. €11,95 p.p.

Heerlijke lunch

Bij diverse routes is het mogelijk om een uitgebreide lunch bij te boeken. Het menu staat van tevoren vast. U zult bij aanvang van de route horen waar u verwacht wordt. Het enige wat u hoeft te doen is uw voucher in te leveren bij het betreffende restaurant. Laat u verwennen!

Route Radio Kootwijk:

Voor volwassenen €17,50 p.p. / voor kinderen €10 p.p.: 

Kop Veluwse soep; verse broodjes met diverse soorten vleeswaren en een warme lekkernij; koffie, thee, melk of karnemelk naar keuze.

Route Woudenberg:

Voor volwassenen €18,95 p.p. / voor kinderen (4 – 10 jaar) €9,50:

Soep van de dag; kroket; diverse broodsoorten met gevarieerd zoet en luxe hartig beleg; fruit; koffie, thee, melk of karnemelk naar keuze.

Route Voorthuizen:

Voor volwassenen (€17,50 p.p.):

Soepshot; 3 kleine belegde broodjes; een bakje yoghurt met evt. fruit en granola; koffie, thee of frisdrank naar keuze.

Voor kinderen (€12,50 p.p.):

Tomatensoepshot met balletjes; 2 zachte bolletjes met beleg naar keuze (jam/kaas/hagelslag); fruit; frisdrank naar keuze.

Winacties

#1. Maak een leuke foto tijdens je rit en zet deze op Facebook en/of Instagram. Tag Veluwe Vespa Tours. Aan het einde van het seizoen (okt/nov) kiezen wij de 5 mooiste/leukste foto’s en plaatsen die op onze pagina. De persoon met de foto met de meeste likes wint een tweepersoons dagarrangement met een heerlijke lunch!

* Als u meedoet met deze actie geeft u er automatisch toestemming voor dat wij uw foto op onze pagina plaatsen.

#2. Puzzelarrangement gedaan, antwoorden ingeleverd en alle vragen goed beantwoord? Aan het einde van het seizoen verloten wij onder alle personen met een juist antwoordformulier een heerlijk opgemaakte Veluwe Vespa Tours chocoladeplak!

Leuk om te geven en leuk om te krijgen!