Hullerweg 137 8071RN Nunspeet mail@veluwevespatours.nl 0341-256266

Veluwe Vespa Tours

Beleef de Veluwe op een Italiaanse Vespa!

Scooterverhuur Elburg

Op zoek naar een scooterverhuur in Elburg? Bij Veluwe Vespa Tours zit je goed. Bij ons vind je echte Italiaanse Vespa’s, waarmee jij Elburg vanaf de scooter verkent. Onze scooterverhuur is gevestigd in Nunspeet, vlakbij Elburg. Een dagje touren met de scooters van Veluwe Vespa Tours is het perfecte dagje weg met vrienden, familie of je partner.

Verken de omgeving!

Op zoek naar een leuke en originele manier om Elburg en omgeving te verkennen? Dan is de scooter het perfecte vervoersmiddel! Wanneer je in Nunspeet je scooter huurt bij ons, ben je binnen no-time in Elburg en geniet je onderweg van de mooie omgeving die de Veluwe biedt. Je kunt één van onze routes volgen of zelf de omgeving verkennen. De ingebouwde navigatie zorgt ervoor dat je altijd de weg naar onze scooterverhuur weer weet te vinden.

Onze scooterroutes naar Elburg

Onze Hanzestadroute en de Veluwemeerroute zijn de perfecte routes voor als je een scooter huurt om Elburg te verkennen. Deze route neemt je mee naar de Hanzestad, maar laat je ook nog veel meer zien! Vanaf Nunspeet rijdt je met de scooter richting Elburg om vervolgens koers te zetten naar Hattem, één van de andere Hanzesteden.

Ook de Veluwemeerroute leidt je naar Elburg. Vanaf Nunspeet bezoek je eerst Elburg en rijdt je vervolgens op de scooter langs het Veluwemeer richting Harderwijk. Geniet van je bezoek en stap daarna weer op de scooter naar onze scooterverhuur.

Onze scooters

Bij scooterverhuur Elburg huur je een echte Italiaanse Vespascooter voor de ultieme ervaring. De scooters zijn onder andere uitgerust met een windscherm, zodat je optimaal comfort hebt tijdens je scootertocht. Een goedgevulde picknickmand is optioneel. Geen zorgen! Met het kettingslot kun je de scooter met een gerust hart laten staan tijdens je picknick.

Een helm is op onze scooters niet verplicht, maar dit is uiteraard wel optioneel.

Scooter huren Elburg?

Een scooter huren voor een ritje door Elburg? Bij Veluwe Vespa Tours ben je aan het juiste adres. Onze scooterverhuur vlakbij Elburg biedt alle mogelijkheden om Elburg en omgeving vanaf de scooter te ontdekken. Meer informatie of gelijk jouw ritje reserveren? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0341 256 266 en je kunt ons mailen op mail@veluwevespatours.nl. Ook kun je met ons in contact komen door ons contactformulier. Wij helpen je graag verder.

[slideshow_deploy id=’187′]