Hullerweg 137 8071RN Nunspeet mail@veluwevespatours.nl 0341-256266

Veluwe Vespa Tours

Beleef de Veluwe op een Italiaanse Vespa!

Scooterverhuur Nunspeet

Een scooter huren in Nunspeet? Bij onze scooterverhuur Nunspeet ben je dan aan het juiste adres. Veluwe Vespa Tours zorgt ervoor dat jij op een echte Vespa Nunspeet en de schitterende omgeving ontdekt. De ideale manier om een gezellig dagje op pad te gaan met vrienden, familie of je partner. 

Ontdek de omgeving

Vanaf de Vespa’s van scooterverhuur Nunspeet ontdek je alles wat het Veluwse Nunspeet en de omgeving te bieden heeft. Wanneer je onze scooters huurt, kun je kiezen uit één van onze vijf voorgeprogrammeerde routes.

De Hanzestadroute leidt je naar Elburg en Hattem, twee Hanzesteden. De Koninklijke route brengt je naar het kleinste stadje van Nederland, waar kasteel Staverden zich bevindt. Volg de Veluwemeer route naar Harderwijk om vervolgens langs het Veluwemeer terug te rijden met prachtig uitzicht op het water.

Zin in een dagje rijden door de bossen? Met de Veluwse bos en heideroute kom je langs verschillende bezienswaardigheden die de bossen rondom Nunspeet rijk zijn. Onze vijfde route gaat via een bosrijke omgeving richting Radio Kootwijk. De Radio Kootwijk route neemt je ook mee langs verschillende kleine Veluwse dorpjes.

Creëer je eigen route

In Nunspeet de scooter opstappen en kijken waar je uitkomt? Ook dat kan bij Veluwe Vespa Tours. De meegeleverde navigatie zorgt ervoor dat je altijd weer bij onze scooterverhuur Nunspeet uitkomt.

Onze scooters in Nunspeet

Alle scooters van Veluwe Vespa Tours zijn echte Italiaanse Vespa’s. Onze scooters zijn standaard voorzien van een elektrische start en automatische verlichting. Een windscherm zorgt voor extra comfort en met het kettingslot laat je de scooter veilig achter, bijvoorbeeld voor een picknick. Een gevulde picknickmand is optioneel als je met onze scooters Nunspeet en omgeving gaat verkennen.

Onze scooters hebben een blauw kenteken. Dat betekent dat je 25 kilometer per uur kunt rijden en een helm niet verplicht is. Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar hebben wij een kinderzitje, indien gewenst.

Scooter huren Nunspeet?

Op zoek naar een scooter in Nunspeet? Bij Veluwe Vespa Tours bent u aan het juiste adres. Wij hebben echte Italiaanse Vespa’s te huur, waarop u één van onze routes kunt volgen of zelf een ritje kunt maken door Nunspeet en omgeving. Meer informatie over onze scooterverhuur Nunspeet? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder! Contact opnemen kan via mail@veluwevespatours.nl, 0341 256 266 of door het contactformulier in te vullen.

[slideshow_deploy id=’187’]