Hullerweg 137 8071RN Nunspeet mail@veluwevespatours.nl 0341-256266

Veluwe Vespa Tours

Beleef de Veluwe op een Italiaanse Vespa!

Scooterverhuur Veluwe

De Veluwe is een prachtig gebied in het midden van het land. Reden genoeg om het eens een bezoekje te brengen. Huur een scooter van Veluwe Vespa Tours en ontdek de Veluwe op een unieke manier! Een dagje op de scooter over de prachtige Veluwe is een gezellig dagje uit, bijvoorbeeld met familie, vrienden of je partner.

Verschillende routes over de Veluwe

Huur een scooter om een gezellig dagje over de Veluwe te touren. Bij onze scooterverhuur Veluwe heb je de keuze uit vijf verschillende routes door de omgeving, maar je kan uiteraard ook zelf een route over de Veluwe bedenken. De navigatie zorgt ervoor dat je altijd weer bij onze scooterverhuur uitkomt.

De Veluwe biedt een afwisselende en prachtige omgeving. Onze verschillende routes laten je de mooiste omgevingen van de Veluwe zien. Kies bijvoorbeeld voor de Hanzestadroute om de verschillende Hanzesteden te ontdekken. Liever rijden door een bosrijke omgeving? Dan is onze Veluwse bos en heideroute een echte aanrader, je rijdt door de Veluwse bossen en volgt de hei terug naar onze scooterverhuur. 

Onze scooters

Bij onze scooterverhuur Veluwe huur je een echte Italiaanse Vespa. De Vespa’s van Veluwe Vespa Tours zijn uitgerust met een windscherm, een elektrische start en automatische verlichting, zodat jij optimaal comfort ervaart.

Wanneer je onze scooters huurt voor een ritje op de Veluwe, hoef je geen helm op, omdat onze Vespa’s een blauw kenteken hebben. Uiteraard is het dragen van een helm wel een optie. Ook een kinderzitje voor kinderen van 3 t/m 6 jaar is mogelijk, zodat ook de kleintjes veilig mee op pad kunnen.  

Een picknickpauze

Huur je scooter bij scooterverhuur Veluwe en kies voor de optionele picknick. Je vertrekt van onze scooterverhuur met een goedgevulde picknickmand. Strijk neer op één van de prachtige plekken in de Veluwe en geniet van een picknick om vervolgens de rest van de Veluwe te ontdekken.

Scooter huren Veluwe?

Op zoek naar een scooterverhuur op de Veluwe? Bij Veluwe Vespa Tours ben je aan het juiste adres. Met onze scooters beleef jij een leuk dagje uit op de Veluwe. Meer informatie of scooters reserveren voor jouw uitje? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch te bereiken via 0341 256 266. Je kunt ons ook mailen op mail@veluwevespatours.nl of het contactformulier invullen. Wij helpen je graag verder!

[slideshow_deploy id=’187’]