Hullerweg 137 8071RN Nunspeet mail@veluwevespatours.nl 0341-256266

Veluwe Vespa Tours

Beleef de Veluwe op een Italiaanse Vespa!

Routes

Bekijk hier onze voorgeprogrammeerde routes over de Veluwe en langs verschillende Hanzesteden. Natuurlijk kunt u tijdens een dag Vespa rijden ook uw eigen route bedenken!

Route 1: Hanzestad routeVespa verhuur Nunspeet route 1

Deze route gaat langs het Veluwemeer naar de 1e Hanzestad Elburg. Geniet van de haven en oude botters en neem een kijkje in deze prachtige oude stad. Vervolgens rijdt u via de dijk en door de weilanden richting de 2e Hanzestad Hattem. Ook deze stad is zeer de moeite waard om te bezichtigen. Vanuit Hattem wordt u door de bossen weer richting Nunspeet geleidt.

 

Route 2: Koninklijke routeVespa verhuur Nunspeet route 2

Deze route brengt u via een bosrijke omgeving richting het kleinste stadje van Nederland, waar kasteel Staverden gevestigd is. De tuinen rondom het kasteel en de bekende “witte pauwen” zijn zeker de moeite van een bezoekje waard. De route wordt weer vervolgt door de bossen richting Apeldoorn waar u paleis Het Loo kunt bezichtigen. Vervolgens door het prachtige bosgebied richting Vaassen, Gortel, Vierhouten weer terug richting Nunspeet.

 

 

Route 3: Veluwemeer routeVespa verhuur Nunspeet route 3

Deze route gaat naar Harderwijk, waar u kunt genieten van de mooie oude stad, de stadspoort en gezellige straatjes. Vervolgens rijdt u langs het Veluwemeer naar Elburg, neem een kijkje in de haven bij de oude botters en in deze prachtige oude stad. Vervolgens rijdt u via de dijk naar Noordeinde en door andere plaatsen aan de andere kant van het Veluwemeer weer richting Nunspeet.

 

 

Route 4: Veluwse bos en heide routeVespa verhuur Nunspeet route 4

Deze route gaat via Hierden door een bosrijke omgeving richting Ermelo. Vervolgens komt u in het kleinste stadje van Nederland, waar kasteel Staverden gevestigd is. De tuinen rondom het kasteel en de “witte pauwen” zijn de moeite van een bezoekje waard. Vervolgens rijdt u via de hei en door het bos richting Vierhouten, waar eventueel een bezoek aan het verscholen dorp mogelijk is.